PYRAMIDE GORREDIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pyramide Gorredijk. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 10:27 Op afgesproken tijd bezorgd, pizza's nog heel warm, heel vriendelijke bezorger en superlekkere pizza's!
27 sep 2022 om 21:03 Levering was goed en precies zoals de inschatting, het eten had ik wat meer van verwacht, we hebben het uitgeprobeerd maar denk niet dat ik hetzelfde weer bestel. Wellicht zijn de andere menu’s wat beter.
23 sep 2022 om 4:07 Bodem (onderkant pizza) was op diverse plaatsen verbrand, wat de smaak niet ten goede kwam. Snel geleverd!
19 sep 2022 om 15:42 Prima pizza , vlot bezorgd.
17 sep 2022 om 21:14 Nou ik had gevraagd om uien saus..ik had zelf de knoflook saus.
13 sep 2022 om 19:38 Te lang moeten wachten, slechte kwaliteit eten, Wij bestellen hier niet weer
23 aug 2022 om 21:51 Eten was lekker en bezorger kwam volgens tijd en belde 5 min voordat hij aankwam.
22 aug 2022 om 21:08 De pizza's kwamen 45 minuten later dan de geplande bezorgtijd. Verder zat er op 1 pizza niet de ingrediënten die erop hoorden te zitten. Beetje jammer....
21 aug 2022 om 22:33 Toppie
14 aug 2022 om 19:53 De pizza was goed alleen de salade viel tegen voor die prijs die zal ik de volgende keer niet meer bestellen.
14 aug 2022 om 19:12 Heerlijke pizza’s!
11 aug 2022 om 23:10 Eten was lekker, duurde wel lang. Bezorger was aardig.